Stadsdeel Amsterdam Noord

Voor Stadsdeel Amsterdam Noord voert Stevens en Partners BV velen diverse werkzaamheden uit. Vooral op het NDSM terrein in Amsterdam Noord is door Stevens en Partners veel werk verricht. Onder andere het aanleggen van een parkeerterrein bij het kantoorgebouw van de HEMA en bij de IJkantine. Ook diverse werkzaamheden in de aanloop naar het grote evenement HISWA te Amsterdam. En bij het voormalige Shell gebouw in Amsterdam Noord heeft Stevens en Partners veel diverse werkzaamheden uitgevoerd. Een andere grote opdracht was het bouwrijp maken van de woningbouwlocatie de Bongerd in Amsterdam Noord. Stadsdeel Amsterdam Noord heeft zeer uiteenlopende opdrachten, van asbestsanering tot het plaatsen van hekken en van gras maaien tot het bouwrijpmaken van woingbouwprojecten, Stevens en Partners heeft altijd een passende aanbieding!

OBA Overslag Bedrijf Amsterdam

Stevens en Partners BV werkt met grote regelmaat voor het Overslag Bedrijf Amsterdam. De werkzaamheden zijn gevarieerd en betreffen vaak het reinigen en ontvetten van installaties, straatwerk en hekken plaatsen. De OBA heeft vaak spoed werkzaamheden waarvoor Stevens en Partners snel vakkundig personeel kan regelen. 

New Energy Docks

Sinds kort werkt Stevens en Partners voor New Energy Docks. Een jong project in Amsterdam Noord gevestigd op de Distelweg 113. Voor dit bedrijf worden diverse werkzaamheden uitgevoerd, onder andere het inrichten van het buitenterrein en het verbouwen van het bedrijfspand.

Loodgietersbedrijf G.H. Herfst BV

Voeren wij regelmatig diverse werkzaamheden uit waaronder:

  • Straatwerk.
  • (Asbest- en/of grond-)sanering.
  • Riool herstellen en drainage aanleggen.  
  • Aanbrengen, aanpassen en herstellen van nieuwe en bestaande schuttingen, terrassen.
  • Gevels welke vocht optrekken, vrijgraven, bekleden met dakbedekking en weer aanhelen met uitkomend materiaal.

CDL Timmerwerken

Stevens en Partners BV werkt ook samen met bouwbedrijf CDL Timmerwerken. Zo kan Stevens & Partners voor u ook verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. In samenwerking met CDL Timmerwerken werden afgelopen jaren vele beschoeiingen geplaatst. 

Wiplala de Film, Niko Post

Stevens en Partners BV speelt mee in de nieuwe bioscoop film Wiplala! De kraan en vrachtwagen zijn te zien in het verhaal van Annie M.G. Schmidt.

Technisch Buro Klomp BV

Voeren wij regelmatig diverse werkzaamheden uit waaronder:

  • Verwijderen bestaande dakbedekkingen, incl. eventueel aanwezig grind.
  • Gestuurde boringen onder bestaande vloer, i.v.m. veranderde binnen situatie.
  • Het graven van sleuven t.b.v. kabels en leidingen.
  • Het aanleggen van rioleringen, putten incl. laswerk.
  • Diverse straatwerkzaamheden.

http://www.klompbv.nl/